TALL4YOU is gesloten!

We blijven onze e-mail en facebookpagina behouden!

Hallo,

Na bijna 7 jaar en na lang wikken en wegen, heb ik, in samenspraak met mijn gezin, beslist om mijn droom op te geven en te stoppen met TALL4YOU.

Waarom? De online concurrentie, ook in deze niche, is bikkelhard en de mensen vinden te weinig de weg naar de winkel. Het is voor mij als kleine zelfstandige moeilijk om te overleven, om een deel van de koek te pakken te krijgen. Het zoeken naar betrouwbare leveranciers, die duurzame en betaalbare kleding aanbieden voor de grotere vrouw, is hetzelfde als zoeken naar een speld in een hooiberg. De toekomst ziet er niet rooskleuriger uit, met torenhoge energiefacturen, tienvoudige vervoerkosten ... en corona. Ik wil de toekomst van onze 3 dochters niet hypothekeren.

Het ik spijt? Neen, want ik heb het al die jaren met heel veel liefde en passie gedaan, wat een ervaring en wat een hoop aardige mensen heb ik mogen ontmoeten! Ik kom niet uit een gezin van zelfstandigen, dus dit helemaal zelf uit de grond stampen was een uitdaging.

Het is natuurlijk heel jammer dat ik afscheid moet nemen van mijn toch wel speciale winkel en van mijn lieve klantjes. Het ligt niet in mijn aard om nu te zitten kniezen, ik ga nu in eerste instantie volop voor mijn gezinnetje kiezen.

Wie weet wat de toekomst brengt ... maar voor nu alvast bedankt lieve mensen voor het jarenlange vertrouwen en de fijne babbels. Ik hoop je nog eens te mogen ontmoeten tijdens de uitverkoop.

Vanaf NU alles aan RONDE PRIJZEN, ook op de nieuwe collectie en dit tot eind maart 2022.

Groeten,

Nancy-Tall4you